Hamburgerler en sık hızlı gıda ve yanlış yemekler ile ilişkilidir. Catering üretimi, sağlıklı gıda ilkelerine aykırı olan yarı mamul ürünlerden hazırlanır.
Buna ek olarak, bu ürün daha da durumu ağırlaşır kola ve patates kızartması ile yakın bir toplum içindedir. Ancak, bu onların figürü takip insanların bir cutlet ile bir topuz vazgeçmek gerekir anlamına gelmez. Evde sağlıklı bir Burger pişirme zor değil, ve süreç biraz zaman alacaktır.
Nasıl yararlı hamburger yapmak
Hamburger altında çeşitli katkı maddeleri ve dolgular ile doğranmış pirzola ile kesme somun anlamak. Yararlı hamburger yapmak için, tarifi mayonez, endüstriyel ketçap dahil olmamalıdır. Diğer bileşenler de kalite değiştirilmesi tabidir.
Topuz
Aslında hiçbir temel fark olup olmadığını ekmek veya yuvarlak tortilla dilimleri olacak. Ekmek ürününün bileşimi daha önemli. Yararlı bir ev hamburger için hububat, çavdar çörekler, pide, pirinç, Mısır tortilla veya Bran uygun olacaktır. Kendiniz hazırlayın veya mağazada hazır satın alın-seçim arzu ve boş zaman kullanılabilirliği bağlıdır. Bir cutlet surround hakkı için ekmek ürünleri ile rekabet etmek için, mümkün buhar omlet.
Ana madde pirzola olduğunu
o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o Bir hamburger her zamanki anlamda cutlet doğranmış olmalıdır. Ancak, başlangıçta onun yerinde tüm et bir biftek, ızgara kavrulmuş, bu yüzden stereotipler kırmak ve lezzetli ve yararlı et ile sandviç doldurmak zamanı. Eğer doğranmış cutlet hazırlamak, daha sonra ızgara üzerinde fırında veya yağ eklemeden bir tavada pişirin.
Kıyılmış et için Dana, sığır, kümes hayvanları, tavşan uygun olacaktır. Vejetaryen burgerler, mercimek, mantar veya peynir toppings olarak kullanılır. Çörek bir cutlet ve karides, bir dilim haşlanmış et, balık değilse kimse yargılayacak.
Takviye -leri
Herhangi bir taze sebze ve yeşillikler yararlı bir sandviç için iyi bir ek olacaktır. Domates, salatalık, tatlı biber, halkalar soğan soğan, tüyler yeşil soğan, marul yaprakları, kabak dilimleri mükemmel sandviç malzemeleri ile uyum.
Endüstriyel sos terk edilmelidir. Domates sosu hazırlanması birkaç dakika sürecek, ve tat ve yararlı özellikleri çarpıcı farklı.
Evde sağlıklı hamburger yapmak için Tarifler
Lezzetli ve yararlı Burger pişirmek için nasıl birçok seçenek vardır. En popüler ve yemek tarifleri hazırlamak kolay düşünün.
Buna ek olarak, bu ürün daha da durumu ağırlaşır kola ve patates kızartması ile yakın bir toplum içindedir. Ancak, bu onların figürü takip insanların bir cutlet ile bir topuz vazgeçmek gerekir anlamına gelmez. Evde sağlıklı bir Burger pişirme zor değil, ve süreç biraz zaman alacaktır.
Nasıl yararlı hamburger yapmak
Hamburger altında çeşitli katkı maddeleri ve dolgular ile doğranmış pirzola ile kesme somun anlamak. Yararlı hamburger yapmak için, tarifi mayonez, endüstriyel ketçap dahil olmamalıdır. Diğer bileşenler de kalite değiştirilmesi tabidir.
Topuz
Aslında hiçbir temel fark olup olmadığını ekmek veya yuvarlak tortilla dilimleri olacak. Ekmek ürününün bileşimi daha önemli. Yararlı bir ev hamburger için hububat, çavdar çörekler, pide, pirinç, Mısır tortilla veya Bran uygun olacaktır. Kendiniz hazırlayın veya mağazada hazır satın alın-seçim arzu ve boş zaman kullanılabilirliği bağlıdır. Bir cutlet surround hakkı için ekmek ürünleri ile rekabet etmek için, mümkün buhar omlet.
Ana madde pirzola olduğunu
o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o Bir hamburger her zamanki anlamda cutlet doğranmış olmalıdır. Ancak, başlangıçta onun yerinde tüm et bir biftek, ızgara kavrulmuş, bu yüzden stereotipler kırmak ve lezzetli ve yararlı et ile sandviç doldurmak zamanı. Eğer doğranmış cutlet hazırlamak, daha sonra ızgara üzerinde fırında veya yağ eklemeden bir tavada pişirin.
Kıyılmış et için Dana, sığır, kümes hayvanları, tavşan uygun olacaktır. Vejetaryen burgerler, mercimek, mantar veya peynir toppings olarak kullanılır. Çörek bir cutlet ve karides, bir dilim haşlanmış et, balık değilse kimse yargılayacak.
Takviye -leri
Herhangi bir taze sebze ve yeşillikler yararlı bir sandviç için iyi bir ek olacaktır. Domates, salatalık, tatlı biber, halkalar soğan soğan, tüyler yeşil soğan, marul yaprakları, kabak dilimleri mükemmel sandviç malzemeleri ile uyum.
Endüstriyel sos terk edilmelidir. Domates sosu hazırlanması birkaç dakika sürecek, ve tat ve yararlı özellikleri çarpıcı farklı.
Evde sağlıklı hamburger yapmak için Tarifler
Lezzetli ve yararlı Burger pişirmek için nasıl birçok seçenek vardır. En popüler ve yemek tarifleri hazırlamak kolay düşünün.
Yorumlar
Yorum Gönder