Atkins üzerinde piramidin alt protein ürünleri makyaj. Bu nedenle her gün kümes hayvanları veya hayvanlar, balık, deniz ürünleri et yemek için gereklidir. Piramidin bir sonraki adımı starşi sebzelerdir. Tercih lahana, salatalık, domates, biber, kabak, marul, kuşkonsuz, havuç, patlıcan çeşitli çeşitleri verilir.
Piramidin üçüncü aşaması meyve ve çilek ile temsil edilir, arasında şunlardır: armut, avokado, ahududu, yaban mersini, vb. Bir diyet sırasında bir kişi sporda meşgul ise, bu kiraz ve elma yemek için izin verilir.
Piramidin dördüncü bileşeni süt ürünleri, bitkisel yağ, baklagiller ve fındık. Onları yiyebilirsin, ama sınırlı miktarlarda. Çeşitli bitkisel yağlar, ekşi krem, kalıp ile peynir, keçi peyniri, parmesan, Cheddar, feta, İsviçreli izin verilir. Peynir
Piramidin üst kısmında un ürünleri bulunmaktadır. Çok nadiren yenebilir. Bu buğday ve tüm un bir ekmek hakkında bir makarnadan bir soru. Yasak pişirme hamur işleri, buğday unu, lapa herhangi bir ürün altında.
Ne olursa olsun diyet aşaması, sizin diyet otlar ve çeşniler dahil olabilir, arasında: karabiber, kimyon, kekik, köri, Çin biber ve sarımsak. pişirme için gerekli ürünler:
Kaynatılmış dil-0,35 kg.
Bir baş soğan soğan.
İki çorba kaşığı tereyağı.
0,1 L ekşi krem.
0,1 kg peynir.
Yeşillik, biber ve tat tuz.
Dil haşlanmış, şeritler halinde kesilmiş. Soğan tereyağında 2 dakikadan fazla kavrulur. Yeşiller, dil ve soğan ile karışık, tuzlu, biberli, kesilmiş ve yağdı. Yayılan peynir ile serpilir ve fırında temizlenmiş, pişirme için formda gelecekteki Julienne yaymak. Bir saat çeyrek için 180 derece bir çanak hazırlayın.
Bezelye ile omlet
Bezelye ile omlet
o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o Çanak hazırlamak için gerekli olan ürünler:
Yarım bardak süt.
Dört yumurta.
İki domates.
Bulgar biber.
150 g fasulye.
3 çorba kaşığı bitkisel yağ.
Tuz, biber ve yeşillik tat.
Fasulye 2 parçaya kesilmiş, biraz tuzlu su kaynatın. Domates gelen cilt, küpleri içine kesilmiş temizleyin. Çan biberleri temizlenir ve şeritler halinde kesilir. Yumurta süt, Yeşiller, biber ve tuz ile karıştırılır. Fasulye ve domates bu karışımı içine enjekte. Kızartma Pan üzerinde her iki taraftan biber kızartma, sonra süt-yumurta karışımı dökün. Omlet 10 dakika kapalı bir kapak altında hazırlanır.
Piramidin üçüncü aşaması meyve ve çilek ile temsil edilir, arasında şunlardır: armut, avokado, ahududu, yaban mersini, vb. Bir diyet sırasında bir kişi sporda meşgul ise, bu kiraz ve elma yemek için izin verilir.
Piramidin dördüncü bileşeni süt ürünleri, bitkisel yağ, baklagiller ve fındık. Onları yiyebilirsin, ama sınırlı miktarlarda. Çeşitli bitkisel yağlar, ekşi krem, kalıp ile peynir, keçi peyniri, parmesan, Cheddar, feta, İsviçreli izin verilir. Peynir
Piramidin üst kısmında un ürünleri bulunmaktadır. Çok nadiren yenebilir. Bu buğday ve tüm un bir ekmek hakkında bir makarnadan bir soru. Yasak pişirme hamur işleri, buğday unu, lapa herhangi bir ürün altında.
Ne olursa olsun diyet aşaması, sizin diyet otlar ve çeşniler dahil olabilir, arasında: karabiber, kimyon, kekik, köri, Çin biber ve sarımsak. pişirme için gerekli ürünler:
Kaynatılmış dil-0,35 kg.
Bir baş soğan soğan.
İki çorba kaşığı tereyağı.
0,1 L ekşi krem.
0,1 kg peynir.
Yeşillik, biber ve tat tuz.
Dil haşlanmış, şeritler halinde kesilmiş. Soğan tereyağında 2 dakikadan fazla kavrulur. Yeşiller, dil ve soğan ile karışık, tuzlu, biberli, kesilmiş ve yağdı. Yayılan peynir ile serpilir ve fırında temizlenmiş, pişirme için formda gelecekteki Julienne yaymak. Bir saat çeyrek için 180 derece bir çanak hazırlayın.
Bezelye ile omlet
Bezelye ile omlet
o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o Çanak hazırlamak için gerekli olan ürünler:
Yarım bardak süt.
Dört yumurta.
İki domates.
Bulgar biber.
150 g fasulye.
3 çorba kaşığı bitkisel yağ.
Tuz, biber ve yeşillik tat.
Fasulye 2 parçaya kesilmiş, biraz tuzlu su kaynatın. Domates gelen cilt, küpleri içine kesilmiş temizleyin. Çan biberleri temizlenir ve şeritler halinde kesilir. Yumurta süt, Yeşiller, biber ve tuz ile karıştırılır. Fasulye ve domates bu karışımı içine enjekte. Kızartma Pan üzerinde her iki taraftan biber kızartma, sonra süt-yumurta karışımı dökün. Omlet 10 dakika kapalı bir kapak altında hazırlanır.
Yorumlar
Yorum Gönder