Bir menü oluştururken, ürün seçimi ile ilgili aşağıdaki önerileri dikkate almalısınız:
Hayvan kökenli proteinlerin sayısı% 60-70 seviyesinde olmalıdır. Et, yumurta, balık, deniz ürünleri. Protein yaklaşık% 30 bitki kökenli olmalıdır-tahıl, fasulye, soya fasulyesi, bezelye ve mantar. Günde bir kişi bir protein daha fazla 1-1,5 g/kg ağırlık kullanmalısınız. Hayvan kökenli proteinlerin yağ içerdiğini dikkate alınmalıdır, bu nedenle kalori içeriği vejetatif kökenli proteinlerden daha yüksektir.
Menüdeki yağlar, vücudun toplam yağ miktarının% 30 ' dan fazlasını alması gereken Hayvansal kökenli yağlar ile temsil edilebilir. Bu gibi ürünler: tereyağı, et yağ çeşitleri, domuz yağı, kuş su hayvanı, süt ürünleri. Bitkisel yağlar insan diyetinde yağ toplu işgal, hipoalorik diyet yapışması. Onların payı% 70. Bu durumda, kişi bitkisel yağlar, fındık, tohum, zeytin yemelisiniz. Hayvan yağlar doymuş yağ asitleri ve kolesterol kaynağı ise, daha sonra bitkisel yağlar vücuda doymamış yağ asitleri kaynağı ve kolesterol düşürücü katkıda. Onlar ürünleri hoş bir tat vermek gibi gıda yağlar beslenme artar iştah,. Yani kaç kişi yağ yemek arasında bir paralel ve ne kadar hızlı kilo kazanıyor. Bu bağlamda, 70 ila 30 yukarıdaki oranı gözlemlemek için çok önemlidir. Ayrıca, menü yapma, bu yağ sosis, peynir, füme ürünler, şekerleme, vitaminler, dondurma ve daha gizli bir formda yer olduğunu akılda tutulmalıdır. Bu menü hazırlarken dikkate alınmalıdır.
o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o
Karbonhidratlar yavaş olabilir-ve bystrousvojaemye, ve aynı zamanda sindirilemez-bu fiber olduğunu. İkincisi hububat, sebze, Yeşiller, un kaba taşlama, çilek ve meyve içerir. Bağırsak girdikten sonra, onlar, absorbe değil, ve bu nedenle kişinin ağırlığı üzerinde herhangi bir etkisi yok değil splited değildir. Vücudun hızlı bir şekilde sindirilmiş karbonhidratlar, şeker, reçel, meyve suyu, bal, tatlılar, çikolata, şekerlemeler, şeker içeren içecekler, süt ürünleri gibi ürünler tarafından temsil edilir. Vücuda giriş yaptıktan sonra, onlar hızla kan içine emilir, bu yüzden ağırlık bir dizi yol. Yavaş karbonhidratlar Pektin ve nişasta vardır. Bu kadar hızlı bir şekilde vücut tarafından asimile değildir, onları bölme zaman harcıyor gibi. Yavaş karbonhidratların kaynakları olan gıdalar: Mısır, makarna, ekmek, tahıl, un.
Menüde öncelik karbonhidratlar için verilmelidir, hangi asimile edilmez, ya da yavaşça sindirilmiş. Ayrıca, hızlı karbonhidratlar gizli bir formda birçok ürün bulunan dikkate alınmalıdır. Kalori diyet karbonhidratlar günlük "limit" 150, ama daha fazla değil.
Diyet mümkün olduğunca etkili yapmak için, periyodik olarak boşaltma gün, günlük kalori rasyon 500-750 kcal olduğunda düzenlemek gerekir. Boşaltma 10 gün içinde 2 kez daha sık gerçekleştirilmemelidir.
Hayvan kökenli proteinlerin sayısı% 60-70 seviyesinde olmalıdır. Et, yumurta, balık, deniz ürünleri. Protein yaklaşık% 30 bitki kökenli olmalıdır-tahıl, fasulye, soya fasulyesi, bezelye ve mantar. Günde bir kişi bir protein daha fazla 1-1,5 g/kg ağırlık kullanmalısınız. Hayvan kökenli proteinlerin yağ içerdiğini dikkate alınmalıdır, bu nedenle kalori içeriği vejetatif kökenli proteinlerden daha yüksektir.
Menüdeki yağlar, vücudun toplam yağ miktarının% 30 ' dan fazlasını alması gereken Hayvansal kökenli yağlar ile temsil edilebilir. Bu gibi ürünler: tereyağı, et yağ çeşitleri, domuz yağı, kuş su hayvanı, süt ürünleri. Bitkisel yağlar insan diyetinde yağ toplu işgal, hipoalorik diyet yapışması. Onların payı% 70. Bu durumda, kişi bitkisel yağlar, fındık, tohum, zeytin yemelisiniz. Hayvan yağlar doymuş yağ asitleri ve kolesterol kaynağı ise, daha sonra bitkisel yağlar vücuda doymamış yağ asitleri kaynağı ve kolesterol düşürücü katkıda. Onlar ürünleri hoş bir tat vermek gibi gıda yağlar beslenme artar iştah,. Yani kaç kişi yağ yemek arasında bir paralel ve ne kadar hızlı kilo kazanıyor. Bu bağlamda, 70 ila 30 yukarıdaki oranı gözlemlemek için çok önemlidir. Ayrıca, menü yapma, bu yağ sosis, peynir, füme ürünler, şekerleme, vitaminler, dondurma ve daha gizli bir formda yer olduğunu akılda tutulmalıdır. Bu menü hazırlarken dikkate alınmalıdır.
o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o
Karbonhidratlar yavaş olabilir-ve bystrousvojaemye, ve aynı zamanda sindirilemez-bu fiber olduğunu. İkincisi hububat, sebze, Yeşiller, un kaba taşlama, çilek ve meyve içerir. Bağırsak girdikten sonra, onlar, absorbe değil, ve bu nedenle kişinin ağırlığı üzerinde herhangi bir etkisi yok değil splited değildir. Vücudun hızlı bir şekilde sindirilmiş karbonhidratlar, şeker, reçel, meyve suyu, bal, tatlılar, çikolata, şekerlemeler, şeker içeren içecekler, süt ürünleri gibi ürünler tarafından temsil edilir. Vücuda giriş yaptıktan sonra, onlar hızla kan içine emilir, bu yüzden ağırlık bir dizi yol. Yavaş karbonhidratlar Pektin ve nişasta vardır. Bu kadar hızlı bir şekilde vücut tarafından asimile değildir, onları bölme zaman harcıyor gibi. Yavaş karbonhidratların kaynakları olan gıdalar: Mısır, makarna, ekmek, tahıl, un.
Menüde öncelik karbonhidratlar için verilmelidir, hangi asimile edilmez, ya da yavaşça sindirilmiş. Ayrıca, hızlı karbonhidratlar gizli bir formda birçok ürün bulunan dikkate alınmalıdır. Kalori diyet karbonhidratlar günlük "limit" 150, ama daha fazla değil.
Diyet mümkün olduğunca etkili yapmak için, periyodik olarak boşaltma gün, günlük kalori rasyon 500-750 kcal olduğunda düzenlemek gerekir. Boşaltma 10 gün içinde 2 kez daha sık gerçekleştirilmemelidir.
Yorumlar
Yorum Gönder